Dessa klassiska, ständigt misslyckade nyårslöften.

"Det här året ska jag ta tag i träningen, på riktigt!" 
"Jag frossar fram till nyår och sedan kör jag"
"Jag ska inte äta något mer sött, kanske en gång i veckan men inte mer!"

På riktigt. Hur många gånger har man inte sagt/hört precis dessa meningar år efter år och utan vidare resultat? Hard work is the key to success. En enkel mening eller två förändrar inte din livsstil. Du behöver genomföra en stor förändring i ditt sätt att tänka och ditt sätt hantera olika situationer. Jag undrar även, varför utgår man just alltid efter datumet 1/1 som en ny start att börja med träning? visst, jag ser alltid 1 Januari som en "ny start, början på ett nytt härligt år", det tänker jag inte sticka under stolen med. Men just det där med att "passa på att frossa, jag har ju endå käkat ett fett julbord eller två så det är endå inte lönt att börja nu" -det tänket förstår jag inte riktigt.Ta tag i problemen som trycker ner dig DIREKT, börja smygstarta med kostomvändningen även om det är någon dag innan nyår, vem tjänar på det? jo endast du själv. Se det som en genväg.

Ni som nu har ett nyårslöfte att ta tag i/komma igång med träningen, gör det nu för tusan!
Kör hårt tillsammans med mig och övriga träningstaggade människor.
Köp ett gymkort så fort som möjligt eller inhandla lite nödvändiga träningskläder om så önskas. Haka på olika gruppträningspass. Ta hjälp av en personlig tränare. Anmäl dig till någon tävling. Sätt upp kort-och långsiktiga mål. Ta reda på hur dina mått ser ut idag för att kunna kontrollera skillnader av framgång.

Jag själv kommer ha lite "nyårslöften" inom den här kategorin också, om man nu ska gå utifrån något datum. Jag kan berätta om mina olika mål inför kommande året imorgon. Stay tuned!

Thailand part 1

Löpning vs powerwalk

Det är nollgradigt ute, så härligt! passar på att inviga mina nya kläder och bege mig ut en sväng. Vet inte hur halkigt det är men det blir nog broarna runt med en powerwalk eller löpning.
Nu kör vi, igen!