Se fram emot en kalvkass uppdatering

Skola idag, ledig imorgon, ledig onsdag. Jag åker hem till Ske-å idag efter skolan och stannar där till Onsdagkväll. Eftersom att jag fyller år på tisdag så lär det vara full rulle hos mig från morgon till kväll (jag kommer inte uppdatera.) Eventuellt att jag kikar in med något inlägg men om inte så önskar jag er en jättetrevlig valborgs och en förjävlig bakfylla på Onsdag. Kram på er!!♥

Världens lugnaste Söndag

Okej, igår skrev jag att jag såg fram emot en väldigt lugn Söndag för min del, dock kanske inte SÅHÄR lugn. Jag vaknade rätt tidigt kring 9. Tog det lugnt, gick ut på en powerwalk och klockan 13 somnade jag och vaknade kring 18(?!!). Hur fan ska jag kunna sova inatt? klantigt haha. Har nog fått ta igen ett x antal missade sovtimmar iallafall och det är ju bra! hoppas att ni andra har haft en lite mer fartfylld söndag än mig haha.

Bara glida runt i shorts och linne..

Min träningsvärk idag är inte så extrem som jag hade förväntat mig haha. Lite småbesviken. Gick iallafall ut på en powerwalk i det fina vädret. Kunde inte annat än le när jag sågnågon som var ute och sprang i shorts och linne när jag själv hade på mig en massa kläder..tror sommaren är på väg..äntligen!!