Morgoncardio i skogen!

Trots min långa sovmorgon till 12 så utnyttjade jag den bara litegrann. Nämligen till kl 8. Har inte sovit så länge på jättelänge känns det som haha. Det var iallafall strålande sol så jag passade på att tillbringa en timmes cardio i skogen. Jag sprang gärnet i backarna och powerwalkade resten. Riktigt bra start på min dag! sedan blev det en långdusch och supergod frulle bestående av äggmackor, kesella lätt m. funlight, hallon och persika. Mummma!! nu ska jag börja göra mig klar och sedan pallra mig mot.skolan. Vi har visst skolfoto idag..kul(y). Hoppas alla får en grym dag! kram:)
 

Chest & Triceps

Idag stod det bröst och triceps på schemat. Det är rätt fascinerande hur mycket svagare man kan bli under en paus ifrån gymmandet. Just nu känns det som att bröstmuskler inte existerar på min kropp haha. Det ska däremot bli riktigt kul att kunna se tydliga resultat och känna sig starkare sen. Det ser jag fram emot! Jag började iallafall att värma upp på crosstrainern och avslutade på den också. Det jag även körde var:
* Flyes i cc
* Chest press
* Armhävningar
* Triceps pushdown
* Dips m. bänkar
* Triceps overhead (stående) m. viktplatta
 
 

Piggelin

Hejhopp! idag är första gången i världshistorien (typ) som jag faktiskt var pigg när klockan ringde klockan 06. Så härligt! Det blev ungefär 45min svettig powerwalk och frukost efter det. Min kropp skrek verkligen efter mat när jag kom hem igen haha. Nu sitter jag på skolan och gör inte speciellt mycket. Hörs!