Nyårstankar

tankarna har snurrat oavbrutet hela dagen, hela gårdagen och ja, iprincip hela veckan angående nyårsafton som är imorgon. Planering är väl kanske inte alltid min största sida, vill bli bättre på det dock. Mitt största problem är bara att jag alltid vill ha alla människor/vänner på ett och samma ställe. Vilket är väldigt jobbigt när man har så fantastiskt splittrad kompiskrets som jag har. Alla umgås med olika människor och bor överallt haha. Hopplöst. Frågan är ju varför jag inte styr ihop något större själv någon gång, hm kanske nästa år;) Tror iallafall att alla bitar börjar falla på plats och har väl någorlunda koll på vart jag hamnar imorgon, men känner jag mig rätt så kan jag nog vara vart som helst,. kanske hamnar i gbg helt plötsligt? who knows? Nej men det kommer nog bli super hur det än blir:)

2012 - Firades lite överallt först, avslutades på Campus.


2011 - Firades i ..Byske?tror jag. Jävligt roligt var det iallafall haha.


2010 - Firades hos Markus i Kåge.


2009 - Firades i Vännäs.

Sammanfattning av oktober & november.

Oktober:
Under oktober fick jag världens höstdepp typ..var allmänt trött och less men en del saker hann jag väl med under den månaden iallafall. Bland annat så gjorde jag klart min tatuering på armen som jag är sååå nöjd över! Min klass fick medverka på en jätterolig övning på Wasaline där vi var skademarkörer i en katastrofövning för umeås brandmän, ambulanspersonal och poliser. Väldigt rolig och lärorik dag, hoppas på fler övningar som dessa! Jag blev småförälskad i supervackra Mexico..♥, åkte ner till Leksand & Falun med några grabbar och såg hockeyn, hade så sjukt roliga dagar och är så tacksam för att jag fick chansen att följa med haha! Min fina vän Mikaela fyllde ÄNTLIGEN 18 och det firades stort först hemma hos henne och senare på TC, riktigt rolig och bra uppstyrd kväll! sedan fick jag höstlov och under det lovet åkte jag och mammsen till älskade IKEA och shoppade lite:):)

November:
Jag hade en ny frågestund på bloggen och ni hittar svaren del 1 HÄR och del 2 HÄR. Firade halloween på folkparken klädd till militär och hade en grymt rolig kväll! höjdpunkten måste varit att jag äntligen fick platta Jonaz hår också haha:) Jag jobbade även en hel del den här månaden vilket kändes bra, välbehövligt också inför Polen sm jag och min klass åkte till den 24(?) november. Hade så fantastiskt roliga dagar där borta med min älskade klass, oslagbara! annars så kämpade jag på i skolan eftersom att vi hade apmycket under en period här och sist men inte minst vann jag en fribiljett till säsongsavslutningen på hotellet, drog dit med sandra och dansade massor. JÄTTEROLIG kväll!! :):)

Augusti & september- Sammanfattning.

Augusti:
Jag skerv ett inlägg med en del sanningar om mig själv som ni kan hitta HÄR. Det kommer ett till liknande inlägg inom kort. Jag fick sommarlov ifrån jobbet och hade en veckas ledighet innan skolan drog igång. Under den veckan var jag ute på ett gäng superhärliga promenader med lillan, och en jättevarm skön dag drog jag ut till backen för lite backintervaller och därefter styrka och lattjo i skogen. Herregud vilken härlig dag det var! Det var Löven borta också som resulterade i vinst (tack o lov), jävligt rolig match och resa på alla sätt! Mina päron köpte ny stuga ute vid havet som blev mitt nya smultronställe, älskar den platsen!! Sedan flyttade jag tillbaka till Vännäs igen för sista skolåret, gymmade en del, började med morgonpromenader + grötfrukost samt hade en GRYMT kul kväll på Five med tjejerna.

September:
Jag och Frida partade på hotellet i vännäs och jag tränade jätteebra och mycket i början på månaden tills jag blev JÄÄÄTTEFÖRKYLD, urs vet inte hur länge jag var krasslig..hemskt var det. Klassen tog det sista klassfotot ever, hockeyn drog ÄNTLIGEN igång och jag gaddade mig på armen. Min dykgrupp åkte ut till umeälven och dök en förmiddag och då hann jag med ett strömdyk & ett båtdyk- så himla roligt! Annar då..jag följde pappa till ena stugan för att jaga en dag, extrajobbade lite, hade mössprovning, första snön kom och min klass bokade resan till Polen här. Sist men inte minst så åkte alla VO klasser till pengsjö för att sova och umgås där en natt. Verkligen supertrevligt!