ÄNTLIGEN KLAR! lyxar till det lite

Nu är jag klarklarklarklar!! mamma du skulle bara se hur flitig jag kan vara. Oj vad jag har tvättat, städat och pluggat idag. *klapp på axeln*. Mina väskor är smockfulla och rummet är rätt tomt, det ser ut som jag flyttar hem permanent nästan haha. Nu lyxar jag till det med lite god kesella med funlight, hallon, en mandarin och vindruvor samtidigt som AIK spelar mot vinst och en säkrad serieseger. WOOppaa!

Styrketräningens anatomi (grymt boktips!)

Jag fick låna en helt grym bok utav min snälla lärare som handlar om kroppens anatomi och innehåller en hel del olika övningar för hemmaträning och på gym. Den är grymt bra och visar precis vilka övningar som är bra för vilka muskelgrupper osv. Jag ska köpa en egen imorgon eller till veckan. Det är iallafall en grym bok som jag verkligen tipsar om ifall ni vill ha lite tips och råd om styrketräning. Här är bilder ifrån några uppslag från boken:)

(finns på bokia iallafall, säkert fler affärer som har böcker också)

Fullt ös medvetslös

Jag har gruvat mig lite för den här dagen. Idag måste jag göra klart ALLT här i Vännäs innan jag åker till ske-å för sportlov följt av praktik i 5 veckor. Det blir alltså långledigt från skolan så innan den här dagen är slut ska jag ha dammsugit, torkat, tvättat allting, PACKAT, pluggat klart och säkert mycket mer haha. Känner att jag måste ta tag i det NU om jag ska hinna med allting. Laddar upp med en underbar Celsius, jag var och handlade litegrann nu innan jag kom hem så självklart följde dessa 3 med. Mummaa! vi hörs när jag har tid♥