Kraków - Auschwitz /Birkenau

Hallå! som jag lovat ska jag lägga in en del bilder ifrån Kraków och jag tänkte lägga in dessa i olika inlägg med kategorier. Jag tänkte börja med den värsta, dvs Auschwitz. Hur det var? overkligt skulle jag väl kalla det. Det är väldigt svårt att föreställa sig hur det faktiskt har sett ut där förut. Hur många det är som har dött där. URs och fy. Det som kändes mest känslosamt var absolut när man fick se en massa kläder, skor, väskor och hår (fick inte fota håret) samt gaskammaren med alla rivmärken på väggarna. Även om det är obehagligt och overkligt så rekomenderar jag verkligen att åka dit och se allting själv med egna ögon. En riktig tankeställre kan jag lova. Här kommer lite bilder.. Känsliga varnas!
#1 - - emma:

Det är ett ställe jag verkligen vill besöka och se. Måste varit väldigt känslosamt att vara där..!

Svar: Det tycker jag absolut du borde göra någongång! :) jo det är rätt känslosamt/obehagligt men helt klart värt det, riktig upplevelse!:)
Ida Lindström

#2 - - Mathias :

Ja vist är det läskigt Men det som skrämmer mig ännu mer är att den ideologi som gjorde detta är på frammarsch i Europa i dag. Men i dag är det Muslimer och Homosexuella som är huvudmål för hatet och förföljelsen.