Veckorna som varit och träningsupplägg för kommande veckor:)

Nu har det gått några veckor sedan skolan och gymmandet drog igång igen. Jag har haft en relativt lugn start med styrketräningen och känner att jag har börjat komma in i det igen. De här första veckorna har varit lite olika "testveckor" för att känna hur jag vill lägga upp kommande träningsschema med styrka och kondition samt att jag har testat lite olika övningar till de olika muskelgrupperna för att känna efter vad jag bör satsa ordentligt på.

Oturligt nog skulle jag ju gå och bli sjuk nu mitt i allt men förhoppningsvis är jag back on track inom en vääldigt kort period! Nu när jag har haft min mjukstart kommer det inte bli lika mjukt i framtiden. Jag och  löpbandet ska umgås lite mer nu framöver också när jag känner att min kondition är rätt så kass just nu men jag ser fram emot alla utvecklingar! I framtiden kommer mitt träningsschema att se ut som jag skrivit nedan. Som ni ser så har jag bara lagt in gympass mån-torsdag då jag räknar med att jag åker till Skellefteå ibland direkt efter skolan på Fredagarna men när jag väl stannar i Vännäs under helgerna kommer det bli annorlunda givetvis :)
Jag har valt att lägga in två axel och benpass i veckan just för att det är dessa delar jag vill träna mest helt enkelt;)

  • Måndag: Axlar & Rygg + löpning, valfri distans

  • Tisdag: Mage, Bröst & Ben (fokus framsida) & + valfri cardio

  • Onsdag: Biceps & Axlar + intervaller

  • Torsdag: Triceps & Ben (fokus baksida) + valfri cardio

  • Fre/lör/sön: eventuella gympass, styrka m. egen kroppsvikt och cardio i massor=))

Jag ska testa köra på det här ett tag när jag är piggare och känna hur det känns, tror det blir rätt bra:) Vad tror ni om det? synpunkter?åsikter? Allt är välkommet! kram på er:)
Gammal bild från när jag precis börjat gymma. Luggen kommer tillbaka inom kort förörvigt!
#1 - - Emma:

Så roligt med massa benträning!!:)

Svar: ja det känns bra! här ska byggas rumpaaaa!!
Ida Lindström

#2 - - Dojjo:

Fin träningsblogg...

Svar: tack snälla :D
Ida Lindström