New in och kvällslöpning.

Har köpt och fått hem lite nya trevligheter, varav några ser ni här nedan. Tröjan längst till vänster är ifrån Intersport och resten irån Gymgrossisten. Är supernöjd med allt och längtar tills att få testa allt lite mer.
 

Jag fick testa tightsen ovan för en stund sedan när jag drog ut och sprang 5km. Supersköna! kände inte att jag hade på mig dom ens haha. Positivt! fick även använda min nya pannlampa jag fått av pappa, just för vinterlöpning och annat kul när det är mörkt ute. Superbra var den verkligen!
Undvik inte att springa utomhus bara för att det är superkallt. Klä er varmt kör på som vanligt! löpband på gymmet är faktiskt ruggigt tråkigt haha!

Lundhags och saknade vänner.

Dagarna rullar på och jag trivs riktigt bra med tillvaron. Julen har passerat och eftersom att jag är en sån som mer än gärna firar jul bland palmer och sandstränder så känns det rätt skönt att det är "över." Även om jag hade en mysig jul hemma:). Fick världens bästa julklapp som är en ryggsäck från Lundhags som jag spanat in rätt länge. Mina föräldrar vet minsann vad jag kommer ha användning av i framtiden. Innan 2015 är över ska jag ju iallafall stått på Kilimanjaros topp, där kommer ryggsäcken nedan få användas flitigt iallafall!. Beställde även ett par Lundhagskängor jag spanat in lite för länge för inte många minuter sedan. Dem kommer bli helt perfekta inför kommande vandringar och även under jobb. Eftersom vi har på oss kängor iprincip non-stop på jobbet (förutom då vi tränar) så vill jag ha ett par supersköna kängor, börjar få rätt ont i fötterna av kängorna vi använder nu:).
 
 
 Annars då, igår gick jag på stan en sväng och umgicks hela dagen med min efterlängtade vän Simon som är hemma från Malta nu över jul. Superkul att få träffa han och ta igen lite välbehövligt snack! Kvällen spenderade vi även med bl.a. min kära Sandra och Poppe hemma hos han. Blev öl och tv-spel. Himla trevligt!
 

Hard workwork

Idag blev det jobb 7-15 och därefter tog jag mig en powerwalk hem igen. Det gick väldigt bra och var ruggigt skönt, trots minusgraderna. Kylan gjorde bara att jag kunde hålla ett snabbare tempo haha! Imorgon har jag jobb igen fast bara 8-12, blir lätt att ta en prommis hem då också, ca 5km :) På onsdag blir det vilodag från jobb. Det är ju trots allt julafton och jag måste se till att få mig lite vila och återhämtning, även om jag har mängder med energi just nu. :) Kan inte klaga!