Svettiga intervaller i racertights.

Ösregn vs sol. Jag var precis påväg ut genom dörren för att springa lite då det helt plötsligt började dåna på taket. Från ingenstans kom det ösregn, hagel och kraftiga vindar haha..vafan. Nog kunde jag ha sprungit i regnet också men valde att vänta en stund. Tur det inte höll i sig så länge och att solen kom fram lika snabbt igen. Då drog jag ut. Det blev intervaller för fulla muggar. Spring 15sek, vila 15sek x40. Roligt och bra pass! Sedan blev det lite nedvarvningsjogg på det. Sammanlagt ca 4km.

Ja, jag vilar faktiskt. Men inte ikväll.

Härliga kväll. Fina tillvaro. Jag fortsätter att plåga kroppen på bästa sätt, genom att träna. (För er som undrar ibland, ja jag vilar också. Believe it or not.) Ikväll gick jag sammanlagt ca 8 kilometer med viktvästen, stannade på det lilla utegymmet i Kåge för lite styrka. Där blev det situps, armhävningar, dips, hängande benlyft, ryggresningar och statiskt rygghäng (tror det heter så) under tidtagning. När jag kom hem igen blev det fler armhävningar, plankan samt lite axel - och bicepsträning med exetube-bandet. Räknade ut idag att det är ungefär fem månader sedan jag tränade på gym nu. Saknar det som tusan men nu under sommaren är det rätt skönt att bara träna utomhus. Senare i höst kanske det blir gymkort igen. Någonstans. Om det är någon i Ske-å som vill haka på och gymma med mig i veckan eller under nästa vecka är det bara att säga till! Skulle vara riktigt kul:)
 

Paket från GG

Igår fick jag mitt efterlängtade paket från Gymgrossisten som innehöll kläderna nedan. Är verkligen supernöjd med allt! Tightsen som jag var orolig över storleken passade bra, det hade säkert gått med en mindre storlek också men eftersom att det är kompressionstights är de rätt jobbiga att få på sig hursom helst..men detta blir nog bra. Igår när jag sprang med dem gick det då dunderbra ;).