Flak, skumpa, tårar och kärlek. Världens bästa student. (+bilder)

Dagen var här, den vi alla längtat så mycket efter, men samtidigt gruvat oss iför. Dagen då vi alla skulle splittras. Alla i klassen, inklusive lärarna kom hem till Fridas lägenhet där det bjöds på jordgubbar och mängder utav frukter samt champagne. Linnea visade en väldigt fin film hon klippt ihop med bilder och filmer från alla våra tre år tillsammans. Sedan spelade hon och Frida upp en låt dom gjort tillsammans då dem sjöng om oss. Så himla fint gjort. Tiden gick snabbt och plötsligt fick vi skynda oss till skolan för studentfotot. Därefter gick alla treor till kyrkan och studentstämningen var på topp när "birabirabira bärsbärsbärs" ekade i kyrkan. Vi gjorde ett försök i att sjunga "den blomstertid nu kommer" men det var nog den värsta versonen jag hört på 19 år haha. Det var lite stipendieutdelning också och bästa Linnea och Tobias fick stipendiet för bra kamratskap(?). Jättegrattis till er, så välförtjänt!
Efter kyrkan var det dags för samling av klassen, vi skrev i varandras studentmössor, lyssnade på våra mentorers häftiga rap tillsammans och fick betygen. Sedan var det dags för utspringet. Det var en frän känsla att stå inne i Liljas trappor tillsammans med alla treor just innan. Alla sjöng, alla skrek, alla kramades, alla blåste i sina visselpipor- och sedan sprang vi. Gladare än någonsin. Upp på scenen kom vi och alla dansade, sjöng och njöt till max.
Jag hittade min familj tillslut också som stod och viftade med min studentkylt. Mamma, pappa, lillebror, farfar, Mona och kusinen hade kommit för att gratulera mig. Så kul! det blev massor av fotande och kramar. För att inte glömma drickande. Hela klassen samlades för en gruppbild, gruppkram och snack med lärarna. Som jag kommer sakna Anna och Ragna. Världens bästa mentorer. Sedan var det dags att åka flak. Vi var förövrigt de enda i Vännäs som åkte runt i flak. Bästa klass. Trots att vi var så få, sjöng vi som aldrig förr och hade SÅ kul tillsammans. Oj vad jag är tacksam över er haha. Efter flaket skiljdes vi åt lite då alla skulle fika/äta med släkt och vänner men vi träffades senare på kvällen i Fridas lägenhet för förfest. En supertrevlig förfest som sedan slutade med att vi åkte in till Umeå och studentskivan som kryllades utav mängder med studenter i sina mössor. Kanske en av de absolut roligaste kvällarna i mitt liv. Om man bortser från en del tårar som klämdes fram under kvällen (tack Lucas för det.)

Jag kunde inte önska mig en bättre, roligare eller mer minnesvärd student. Jag skulle göra om allting hundra gånger om så var möjligt. -och jag är redan avis på 96orna som tar studenten nästa år. Ni har så mycket att se fram emot. Tack för en världskväll♥♥