Fokus. Vilja. Pannben. Envishet.

Vet inte riktigt vart jag ska börja, eller sluta. Nu var det ytterligare två veckor sedan jag var hemma sist och på dessa veckor har det varit fullt ös medvetslös, både fysiskt och psykiskt. Vi har hunnit utbilda oss till skyddsvakter och haft en väldarns massa examinationer som förvörigt gått väldigt bra. Nu är vi på god väg. Arbetsintervjuer och fystester är också genomförda. Fystesterna gjordes i torsdags och bestod utav ett multitest (armhävningar, situps, rygghäng, armhäng & upphopp) samt ett beeptest. Multitestet såg jag fram emot eftersom att jag VET att jag kan. Beeptestet känns alltid jobbigare. Finns det någon som tycker om beeptest? hör av er och berätta hemligheten haha. Jag lyckades iallafall få något bättre poäng under multitestet och är väldigt nöjd över min prestation. Fick maxpoäng i allt förutom armhänget. Lyckades förbättra rygghänget med mer än en minut också och fick en väldarns massa applåder och beröm utav både kamrater och befäl. Väldigt roligt!

Nu är jag hemma hos päronen och kan inte beskriva med ord hur härligt det känns. Försöker verkligen slappna av men det är svårt. Mycket som rör sig i huvudet. Nästa vecka börjar projektet vi alla har längtat och skrämt upp oss inför. - aldrig ge upp. Försöker förbereda mig så mycket som det bara är möjligt men det är svårt när man inte har någon som helst aning om vad som egentligen väntar..förutom svälten då vi kommer få stå ut med. Det är en skräckblandad förtjusning. Ser fram emot dagen vi återvänder till logementet igen. Vilken känsla det kommer vara. :)

I övrigt är jag så jäkla glad att jag faktiskt sökte gmun. Det är helt sjukt hur mycket ens tankebanor förändras. Jag har verkligen fått lära känna mig själv på ett annat sätt. Hemma har jag alltid varit den starka tjejen som aldrig gråter som ständigt är glad och framåt. I Skövde är vi alla i samma situation. Där hjälps vi åt. Ena dagen bär jag någon annans packning och torkar kamratens tårar. Dagen efter blir min väska bärd och någon torkar mina tårar. Vi har alla våra up-and-downs och det märks så himla tydligt i grönkläderna. Jag gillar't. Ensam är inte stark. Det tog mig 19 år att inse det. Tack.