I Lindströms huvud just nu samt dagens rygg.

Nu kan jag ta mig lite tid att skriva här en stund, bra länge sedan sist. Vart ska jag börja. Förkylningen håller i sig än och har gjort det i lite mer än en månad nu haha. Fast den har blivit bättre, även om jag är ganska ordentligt förkyld nu så är jag tokfrisk om man jämför med hur jag var för 2-3 veckor sedan:). Anyway. Det känns underbart att vara hemma igen över helgen. Det var tre veckor sedan sist och det känns som tre månader ungefär. Tiden går jävligt snabbt på ett sätt eftersom att vi gör så extremt mycket varje dag, men just därför känns tiden minst lika långsam. De långa dagarna tär verkligen på kropp och själ. Nu är det endast 5 veckor kvar av GMU'n om jag räknat rätt. Herregud. Det känns bra. Men jag gruvar mig, speciellt inför "Aldrig ge upp" som startar om tre veckor. Tror pannbenet kommer att sättas ordentligt på prov då. Spännande!. Har fått en del frågor från olika håll och kanter om hur jag kommer göra efter GMU'n. Stanna eller inte? tankarna varierar. Först ville jag bara gå gmun och sedan göra något annat. Men nu ser planen annorlunda ut. Kommer berätta hur det blir lite senare då allting är klart.:)

I torsdags då jag kom hem tog jag det bara megalugnt och somnade tidigt. Igår passade jag på att gå runt en sväng på stan och träffade ett gäng släktingar, min älskade hund och mina fina vänner Sandra och Carro. Skjutsade även ut Simon till flyget och sa hejdå till honom eftersom att han flyttar till Malta nu. Går inte att beskriva med ord hur avundsjuk jag är. Men känner jag mig själv dröjer det inte länge innan jag är där och hälsar på:). Nu ska jag städa och fixa en massa, party ikväll med fina människor jag inte träffat på allt för länge. Kan inte bli annat än lyckat. *pepparpeppar*. Hörs!

Passade på att spänna mig lite extra framför spegeln imorse och blev rätt glad ändå. Jag har inte gymmat en enda gång i Skövde (tidsbrist och jävligt lite energi över till det) men vi tränar kropparna dagligen med packning och styrka med egen kroppsvikt. Det lönar sig. Känns som jag växer. Känner mig starkare iallafall. Roligt!
#1 - - Anonym:

Hej! År du pulver då du träna som mest? Tänkte arm/rygg musklerna! Vill också få lite mer muskler armar...