Dagsform, sjukdomar, söndagsångest och festligheter.

Sjukdomarna håller i sig, förutom att förkylningen är ungefär som den varit de senaste 13 dagarna har jag nu också dragit på mig en ögoninflammation. Alltså. Va. Vad har jag gjort för att förtjäna detta just nu? kunde jag inte haft min årliga förkylning i sommar eller när som helst annars. Just nu har jag verkligen inte tid att vara sjuk. Tid för återhämtning finns inte riktigt heller. Tycker mest synd om mina ~15 sambos som tvingas leva med en hostande och sjuk Ida.
Helgen har varit bra iallafall, eller den började sådär i Fredags då mina flygbiljetter krånglade alldeles för mycket på Arlanda. Tusen tack världens goaste finne för all hjälp när jag var allmänt trött och less på allt♥. Fredagskvällen spenderades med min bästavän Sandra och mamma. Sandra och jag tog igen en hel del snack och hade det bara allmänt trevligt. Som jag saknat henne alltså. Känns så skönt att ha en sån vän som man kan vara ifrån hur länge som helst och sedan är allting precis som vanligt när man ses igen. Love it. Igår blev det hockey och lite partaj. Ni som är från Ske-å har nog inte missat hur matchen gick iallafall.;)

Nu ska jag packa klart mina väskor, dränka min jag-vill-inte-åka ångest med apelsinjuice och njuta lite extra av sista timmarna hemma. Bloggen kommer inte uppdateras på ett bra tag nu igen, på två veckor ungefär skulle jag tro. Men på instagram uppdaterar jag ju som vanligt. > 1dalindstrom.
KRAM på er!

Detta är dagsformen just nu. Bulk it is. Jävlarimig vad man äter mycket nu förtiden haha. Kilorna ökar och muskelmassan likaså. Gillar't!