Medic

Nu har vi avslutat en tre dagars intensiv övning med ASF (akutsjukvård i fält) klassen. Jag har nog lärt mig mer under dessa tre dagar än vad jag gjorde totalt under ASF1 då vi läste anatomi och fysiologi i 10 veckor haha..nästan iallafall. Det har varit så jäkla roligt och ibland började jag ångra att jag inte sökte heltidstjänst i Skövde..för jag kommer verkligen att sakna allt det här! men nu ska jag inte tänka på det .Jag kommer skriva ett längre inlägg om hela grejen att lämna Skövde, för jag gruvar mig verkligen. Det gör ont i magen av bara tanken att lämna alla människor jag träffat, eller att inte få träffa alla varje dag. Hemskahemska tankar.
Nu är jag iallafall påväg HEM! SÅ SKÖNT! blir fest och förhoppningsvis lite tårta sen. Någon fyller ju år idag också hehe. Grattis till mig!

Tough Viking

Bjuder på lite bilder från lördagen i Göteborg. Kan dyka upp fler bilder senare om jag hittar några. För att sammanfatta mig väldigt kort så kan jag säga att det var så jääääkla roligt!! pissjobbigt med alla uppförsbackar som loppet bjöd på, men vilken jäkla stämning och vilka roliga hinder. Att bara få grisa maximalt och bara springa och kämpa tillsammans med sina kollegor och vänner var ju bara helt underbart på alla sätt. Tipsar alla att springa Tough Viking, Toughest eller någon liknande hinderbana bara för stämningens skull, och även för själva utmaningen. Jag är nog inte den ända som är/var nojjig över 10 000 volt hindret haha.. jag fick äran att ha en vattenstråle på mig genom hela hindret och fick därmed 5 stötar. SJUK känsla. Kändes som att hela kroppen bara domnade bort och man försvann för en stund haha, obehagligt, smärtsamt och jävligt coolt ändå. SÅ värt! kortvarig plåga och några sekunder senare var du i mål med din medalj. Grymt!

Så bra vi höll ihop under loppet och peppen till varandra var fantastisk. Fina kollegor♥.

Haha go bild från hindret "Röjdykaren", SÅ KUL! lera, lera, vatten och lite mer lera.

Äntligen är det dags!

Imorgonbitti bär det av mot Göteborg för Tough Viking. Så jäkla roligt det kommer bli! har varit anmäld till Tough Viking och Toughest förut men blivit tvungen att hoppa av pga. knäskada och annat. Väldigt trist men nu ska jag äntligen få köra, och tillsammans med mina kära kollegor! kan ju inte bli bättre. Förväntar mig ett riktigt jobbigt lopp med en massa utmaningar och en jävla massa skratt längst vägen. Kommer bli ruggigt roligt tror jag! hörs senare när jag kommit hem. Förhoppningsvis kommer det lite bilder på instagram under morgondagen > 1dalindstrom. Kram!
HÄR kan ni läsa mer om tävlingen.:)