Grisig hinderbana, Bogrens och fältfest

En snabb uppdatering känner jag att det är dags för. Vi var ganska många från kompaniet som stannade i Skövde i helgen och det brukar alltid vara lika roligt. Fredagen blev väldigt lugn på alla sätt, mitt huvud höll på att sprängas efter all plugg och alla långa jobbdagar vi hade förra veckan.

I lördags drog jag och min käre Joel/lillebror ut i skogen för att testa stridshinderbanan. Kan beskriva den med tre ord. Blött, lerigt och ännu mer lera haha. Riktigt jäkla roligt var det. Tror dock det tog dubbelt så lång tid att duscha bort all lera efteråt än vad det tog att springa den haha. Vi tävlar i Tough Viking om två helger och stridshinderbanan + den vanliga hinderbanan är perfekt träning inför det. Kommer bli jätteroligt verkligen, och väääldigt jobbigt!


Igår blev det förfest inför förfesten hos min älskade Louise. Tänk om alla människor fick ha hon i sitt liv. Världens bästa tjej! vi fick hämtning av Simon och förfestade hos han med en massa folk från plutonen m.fl. innan vi drog ut till Bogrens för en jäkla massa dans och trevligheter! tack för en kanonkväll!


Idag har vi inte rört oss mer än nödvändigt och jag har glott en massa filmer med Joel. Söndagar♥. Imorgon har jag fälttest, eller fältfest som chefen väljer att kalla det. Jag har inte kunnat köra det tidigare pga sjukdom och skada så nu är det dags när jag äntligen känner mig fit-for-fight. Fälttest innebär att du ska springa 2km med kroppsskydd, full stridsutrustning, vapen och kängor på en speciell tid. Det går snabbt, men det är så in i helvete jobbigt. Tur det är över fort iallafall haha! Hoppas allt är bra med er. Hugs♥