Jävligt bra pepp, spya och hinderbana med bästa Joel!

Idag stod fälttestet på schemat. Som jag längtat! eller inte haha. Jag och Carlsson skulle springa men han hade tenta idag så det var bara jag och två befäl som sprang. Dom var så helvetes duktiga på att peppa så det är inte klokt. Det skreks och peppades så jäkla mycket när jag bara ville lägga mig ner och självdö. Det är förbjudet att stanna under testet, och jag var bra nära men någonstans långt inne finns det någon inre röst som bara gör att man inte kan ge upp. Det finns bara inte, hur mycket man än vill. I slutet blev jag så förbannad på mig själv eftersom det var så jobbigt, och det ledde till att jag lyckades med en spurt in i mål med krafter jag inte visste fanns. Så tack för hjälpen!, och även till Louise och Lukas som följde med och hejade samt tog tid! Urs nu är det gjort och jag är SÅ mycket mer för långdistans haha! all jävla respekt till bl.a. jägarna som ska springa testet i megafart.

Bilden/bilderna nedan säger en hel del haha. Till vänster sitter jag inne i skogen med fingrarna i halsen och till höger.. ja då är jag på dejt med vårt kära golv.

Efter middagen drog jag ut till hinderbanan med min bror från en annan mor och bäste träningskamrat. Vi körde några varv på hinderbanan och det gick riktigt bra. Tränade lite extra teknik vid vissa hinder som det gäller att ta sig över. Tack för tipsen! kände utveckling och det ska bli kul att bli ännu bättre på hinderbanan samt att kunna börja pressa lite tider också. Vi drog även till utegymmet en sväng och tränade lite armgång.

När vi tränat klart gjorde vi ett två veckors träningsschema inför Tough Viking. Kommer bli så himla roligt! älskar att träna med Joel. Med han kan jag verkligen grisa mig igenom allting och han får mig alltid att ta i det lilla extra, och han vägrar låta mig misslyckas med något hinder eller liknande. Jag bara SKA klara det. och tillslut går det alltid. Hur grym som helst!