Sommarplaner.

Bilden nedan la jag upp på instagram för någon dag sedan. Den är tagen för nästan ett år sedan men jag gillar den, tycker verkligen att den visar den glädje jag kände i just det tillfället. Jag var i Vännäs, mitt andra hem (el. tredje nu kanske) och umgicks med mina fantastiska vänner. Dagen innan besteg jag Kebnekaise och livet var bara riktigt bra.

Jag har funderat mycket hur jag ska göra i sommar. Mycket var beroende om jag skulle söka heltidstjänst här i Skövde eller inte? Skulle jag ha några veckors semester? ska jag jobba hela sommaren på Hedvigsgården igen, alt. någon av perioderna? ska jag jobba någon annanstans? eller bara vara 100% ledig?. Det blev det sista alternativet, och det känns så himla rätt. Jag flyttar alltså hem snart, v 23. Visst, självklart behöver jag pengarna som vilken 20åring som helst, speciellt när man har planer på att plugga osv framöver. Men efter 10 månader i Skövde med väldigt mycket ös för både kropp och knopp känner jag att jag verkligen behöver vila upp mig lite. Jag har många planer för sommaren och jag längtar verkligen.

Störst fokus ligger det just nu på Kungsleden. Det blir en väldigt lång vandring och det krävs mycket planering. Annars blir det en Keb-bestigning, lite festivaler, resor till vårt fina söder och en massa annat. Ska göra allt för att försöka klämma in en vandring i Lofoten också, vore magiskt! annars ska jag bara käka en massa bergsbyglass, åka gummibåt i älven och grilla med vännerna i midnattssolen. Can't wait!