Höstglöd, kanot -och kajakpaddling

Efter en späckad skolvecka med en massa kanotpaddling hade vi idag planering inför Höstglöd i Grövelsjön 17-20 September. Där kommer vår klass att vara och hjälpa till som guider mm. Skriver mer om detta senare. Ni kan läsa mer om det HÄR.

På tal om paddling, i nya numret av Megafonen är det ett repotage om kajakpaddling i Skellefteå där bl.a. jag är med. Kolla gärna in det! Fler bilder och text hittar ni HÄR.

Storulvån i bilder.

Här kommer äntligen lite bilder från Jämtlandsfjällen. Bilderna är från mig och olika i klassen. En ny film är på gång också, säger till då den är klar! Nu har vi dragit igång med kanotpaddling så idag har vi paddlat hela dagen och bland annat tränat på att välta, både oss själva och varandra och självklart hjälpa varandra upp i kanoten igen. Superkul! det blir paddling hela veckan också. Klagar verkligen inte:')

Hemma från fina Storulvån

Nu är jag hemma igen efter en magisk väcka i fina Jämtladsfjällen och Storulvån med härliga klassen. Vi har haft det så bra som man bara kan. Jag kommer såklart sätta ihop en film från den turen då jag har tid och bjuda på många fina bilder. Jag gör det under veckan som kommer eftersom att jag åker iväg imorgon över helgen och inte kommer kunna göra någon film då. Hörs på söndag el. måndag!
Rasmus och jag tog gjorde en topptur en kväll och hann precis upp till solnedgången. Så fint det var!!