2014 tillbakablick.

Jan-April.
Firade in 2014 med en fantastiskt bra nyårsafton men dunderbra människor. Hade Jullov som innebar mycket jobb och mycket träning. Jag tillbringade största delen av min vakna tid i gymmet och hade mer träningsmotivation än någonsin. Vi bokade dykresan till Thailand, Malaysia och Kambodja och åkte iväg ca två veckor efter bokningstillfället. Världens roligaste resa med min kära dykklass. Svårt att förstå hur jäkla roligt vi hade det. Startade även "nykter 90 dagar", roligt hur mycket reaktioner en sådan liten grej kunde få haha. Fick även hem min viktväst som jag umgicks riktigt mycket med.
Sökte sommarjobb i Rhodos och åkte ner till Sthlm över en helg med Sandra för intervju och fick jobbet! tackade dock nej lite senare pga lite olika orsaker. Började min praktik på Vårdcentralen och tog blodprover hela dagarna i 6 (?) veckor. Jag var statist i en kortfilm i Umeå och umgicks mycket med mina fina vänner. Åkte till Sundsvall över en helg med Frida och Johanna, där blev det fest och idolaudition. Åkte även ner till Karlstad och fick se AIK ta  SM-guld även iår. Flyttade in hos bästa Frida och mådde som en gud. Skickade även in en ansökan till GMU och tog nattåget ner till Sthlm för att göra tester,- och kom in. Fyllde år gjorde jag också. Har dock inte något minne av vad jag gjorde på min födelsedag eller vart jag var, men jag hade garanterat roligt!
April var en väldigt stressig månad där det hände saker non-stop. Men det är väl precis som jag vill ha det haha.

Maj-Augusti.
Ojoj vart ska jag börja. Festade gärnet med brudarna på hotellet och fick mitt hjärta lite krossat. HAde sjuuukt mycket i skolan och pluggade alltid flera timmar med Frida efter skolan. Jisses så duktiga vi var. Maj bjöd även på årets första (iskalla) dopp. Drog till Piteå en helg med Kevin och Stefan för bad och andra trevligheter. Jobbade som funktionär på Toughest tillsammans med Frida och även som dommare på brännbollsyran. Det var mösspåtagning, studentvecka 2.0, nattbad, nakenbad och allt man kan tänka sig hör studenten till. Herrejävlar vilka roliga dagar det var. Hade nog min livs baksmälla på själva studentdagen också haha. Magiskt roligt. Sa hejdå till Vännäs och grät oavbrutet en lång tid. Bokade en resa ner till Dalarna och spenderade midsommar i Leksand med Robin och hans vänner, stannade där en vecka ungefär, bokade en resa till Sthlm och var där några dagar med Frida bl.a. och åkte sedan tillbaka till Dalarna ca en vecka.
Bokade min resa till Skövde här också inför GMUn och spontanbokade även en resa med Stefan till Kiruna och tre dagar senare stod vi på Kebnekaises topp, vilket förövrigt var så helvetes roligt och häftigt på alla sätt. Dagen efter hemkomsten från Kiruna hoppade jag på en buss till Umeå och spenderade två dagar på Vännäsdagarna - och efter det började jag jobba igen som undersköterska. Även här en jäävligt aktiv månad. Fina Juli. I Augusti blev det maximalt med träning och den 17e tog jag nattåget ner till Skövde och GMUn var igång.
 
September-December.
Vet inte riktigt hur jag ska skriva här. Jag var i Skövde och kämpade på. Alla känslor kom på samma gång. Min knäskada blev mycket värre och jag plågade mig själv till max. Mycket skratt, tårar, smärta och lycka på samma gång. Kommer aldrigaldrigaldrig ångra att jag gick gmun, hur mycket jag än kan ha hatat det vissa stunder haha. Underbart. Den 14e(?) Nov muckade vi iallafall och vi startade upp FSU (fortsatt soldatutbildning) istället. Typ samma som gmun fast anställda. Lite goare arbetstider. Annars då..det firades julafton hemma iår istället för palmer och stränder. Blandade känslor men rätt mysigt ändå. Och igår var det nyårsafton, som förövrigt var en riktigt rolig kväll! Bra år. Riktigt jävla bra år.
 
Jag har rest runt så jäkla mycket och alltid haft något på gång. Tränat som tusan har jag också gjort och livet har bara varit allmänt riktigt jäkla bra. Jag har satt upp en massa planer för 2015 och ser fram emot att få bocka av allting eftersom. Åh jag vill bara göra allt på en gång.
Tack till alla som gjort 2014 till mitt bästa år hittils. Much love!