"Blir svettig av bara tanken."

Ut och spring, powerwalka, använd viktvästen, spring milen, kör styrketräning i skogen, marschträna 2 mil med packning, spring milen igen, stå minst 3min i plankan, gör knäböj tills du kräks, dra upp dig på chinsstången en gång mer än du orkar, intervallträna 5km, gå 2 mil till, använd viktväst och packning medans du går i skogen, kryp under alla stockar du ser, du orkar springa 4 km till, gå 3 mil i terräng, drick vatten, drick protein, spring milen snabbare än någonsin, du orkar gå, sova kan du göra sen, ställ väckarklockan tidigt, skam den som ger sig.
Ungefär såhär såg mina tankar ut i somras.
Det låter rätt hemskt nu när jag läser det såhär. Jag tränade verkligen hur mycket som helst i somras. Varje dag, flera gånger per dag. Var det inte gymmet så var jag ute och sprang, eller var ute och gick långa promenader, sällan kortare än 10km. Bara gick och gick, sprang och sprang.
Det blir en rutin, en vardag. En väldigt rolig vardag för mig som älskar att träna. Största anledningen till att jag tränade som jag gjorde var för att jag trodde GMUn skulle ta död på mig ifall jag inte var i bra form. Hade inte en tanke på att jag skulle få chansen att träna upp mig så bra på plats. Förväntningarna var att vi skulle kunna springa hur långt som helst, hur ofta som helst.
Jag har aldrig mått så bra som jag mådde i somras. Dunderfrisk, pigg, stark och uthållig.
Två veckor innan inryck sade knäet ifrån (väldigt förståeligt) och jag fick gå med knäskada under hela utbildningen. Jag hade aldrig en tanke på att jag skulle kunna dra på mig en skada, inte en chans. Det har förstört så mycket och jag har känt mig så dålig vissa stunder, trots att jag fått beröm för min envishet och ändå varit med på det mesta vi gjort här, förutom en del löppass. Idag är knäna hundra gånger bättre och jag kan springa utan att det gör ont. Ibland känns det under styrketräning och direkt jag känner av de så slutar jag. Vägrar få lika ont igen.
 
På bilden ovan ser ni hur jag såg ut innan inryck i Augusti. Var i mitt livs bästa form. Tanken och planen är att försöka komma tillbaka dit till sommaren. Liknande iallafall. Blir svettig av bara tanken. Min kropp består utav betydligt mer muskler nu än i Augusti för ~5 månader sedan. Är mer "genomstark" . Detta kommer dock ske på ett helt annat sätt än i somras, ett mer hälsosamt sätt. Koständringar och träningsscheman. Är taggad och motiverad. Nu kör vi!
#1 - - Jennifer:

Shit, vad du är grym! O så grymt inspirerande!! Är inte i överdrivet bra form men jag har äntligen sökt gmu, antagningsprövning i Gbg om 2 veckor. Nervös och förväntansfull:) Har alltid tänkt att jag måste vara i mkt bättre form så jag har inte vågat innan + att jag har tänkt att jag är nog för gammal för det... Men nu äntligen kör jag på:) måste våga för att vinna!