Våga för att vinna. Svar till Jennifer!


Hej Jennifer, eftersom du inte lämnade en mailadress så svarar jag på din kommentar i ett inlägg istället (får hålla tummarna på att du läser detta bara ;).Tusen tack för dina fina ord!! Roligt att du sökt gmu och stort lycka till på antagningsprövningen! Ge gärnet och visa vart skåpet ska stå ;). Jag tänkte också väldigt mycket på formen innan, fast jag kanske egentligen borde fokuserat på att förbereda mig mentalt eftersom att jag personligen tycker att det varit SÅ mycket jobbigare psykiskt än fysiskt. Tveka aldrig att fråga ifall du undrar något, lovar att svara så gott jag kan samt komma med en massa tips och trix! Lycka till ännu en gång! Har du viljan fixar du detta galant! KRAM♥

Louise och jag under första fältveckan. Nu efterhand förstår jag verkligen inte vad det var som var så hemskt med den veckan haha. Vi hade det ju ändå rätt bra(?).

Ju grisigare - desto bättre.
#1 - - Jennifer:

Tusen tack :) Försöker förbereda så gott jag kan. Lite fundersam över marklyftet dock... Men jag vill verkligen! I mitt huvud finns inga andra alternativ just nu än att klara det!
Kram

Svar: Marklyftet dras i en "isokai-maskin" och va inte fundersam eller nervös inför den. Jag hade i princip aldrig kört marklyft tidigare men det gick väldigt bra ändå. Du blir bedömd i skalan 1-9 där 1 är sämst och 9 är bäst. Normalaste resultatet för tjejer i den maskinen är en tvåa:). Jag drog en sexa vilket kändes riktigt roligt. Men där är det egentligen bara att dra allt vad du bara har. Skrik/vråla gärna medans du drar, det hjälper haha;). Ett tips är väl att träna lite marklyft (det behöver inte vara tugnt) men så att du får upp en bra lyftteknik, för den kollar dom ganska noga :)
Ida Lindström