Packar för fullt och inviger tältet.

Fick hem min nya familjemedlem (den blå i mitten) i förrgår och jag kunde inte vara mer nöjd. Har nu tre bra och rejäla ryggsäckar för alla olika turer, resor och äventyr. Det är 35liter, 60liter + 10l samt 90 liter. Det är rätt dyra väskor, I know men jag älskar Lundhags och är väldigt nöjd med allt jag har från dom och tänker fortsätta med det. Det finns betydligt billigare också men jag tycker dessa är kanonbra verkligen. Det känns så bra att jag ÄNTLIGEN hittat mig en riktig hobby jag verkligen brinner för. Jag vill utvecklas till max i denna kategorin och prioriterar verkligen mina inköp.

Igår satt jag fleeera timmar och pysslade med ryggsäcken i blått. Jag packade om allting hur många gånger som helst. Sollade bort vissa klädesplagg och prioriterade i timmar. Fick aldrig riktigt till viktfördelningen som jag ville, men nu till slut lyckades jag rätt bra. Lyckades få bort nästan 10kg på småfix. Jag är fortfarande nybörjare" eller vad man ska säga och jag lär mig nya saker hela tiden genom att testa allting själv. Vad jag packar inför får ni veta imorgonbitti.
Invigde även mitt tält igårnatt. Ett tvåmanna på ~3kg. Jag är helnöjd med det även om det väger lite. (Tre kilo låter lite men när man ska ut och vandra känns varenda extrakilo). Kommer använda det tältet på kommande tur och många framöver. Jag är så taggad! i framtiden under längre turer kommer jag dock använda mig av ett enmans lättviktstält. Vilkt vet jag dock inte än :).