Smultronställe

Bytte ut stugan vid havet i skärgården mot den andra stugan vid sjön i djupa skogen. Länge sedan jag var där. Körde dit själv då familjen redan var där, var nära på att vända några gånger på grund av att jag ville besöka Stadsfesten. Så glad att jag inte gjorde det. Finafina plats. Livskvalité.

Finns inga ord för hur mycket jag älskar denna fina hund.

Bildbomb från seglingen.:)

Fem dagar på havet med Walle och Pelle i Stockholms skärgård var helt underbart på alla sätt. Vi hade till största del kanonväder och vi besökte så fina platser. Ett hav fullt med en massa öar och klipphällar. Det blev några bad, en del öl, mycket spel och mängder med skratt och skitsnack. Vi tog dagarna precis som de kom och gjorde precis så som vi kände just för stunden. Det var länge sedan jag kände mig så här utvilad. Tusen tack för toppendagar grabbar!

Midsommarfirande, brända lår och Stockholms skärgård.

Jag tackar och bockar alla mina fina vänner för en riktigt rolig midsommar! det blev lekar, dans, alkohol i mängder och en väldarns massa skratt. Bad i älven blev det minsann också. Jätteroligt att få träffa alla gamla godingar samtidigt på samma ställe (hos mig). Det händer alldeles för sällan. Tacktacktack!!

Idag har mamma och jag njutit av solen och jag lyckades bränna mig lite när vi låg och solade. Inte helt fel att ha en egen strand vid havet! det går verkligen inte att klaga på det. Nu äter jag lite snarre för att försöka bli piggare efter min 15km promend med viktvästen. Det var tunga ben i slutet minsann! åkte direkt till ICA när jag kom hem för att köpa godis haha.
Nu packar jag för fullt. Imorgonbitti åker jag till Stockholm för ca en veckas segling i skärgården med Walle och Pelle (två fina vänner och kollegor i Skövde). SÅ HIMLA ROLIGT!! hoppas alla skelleftebor får en väldigt rolig helg på Stadsfesten! känns liite trist att missa den i år..:)