Extrem smärta, extrem hemlängtan och Tough Viking

För snart två veckor sedan hände det lite grejer med mig och min kropp som ställt till det så fruktansvärt mycket. Jag har blivit begränsad i princip allt jag gör och kan inte delta i mycket alls. Varenda steg jag tar gör ont och samtalen med besked dröjer. Riktigt vad det är som spökar med mig vill jag väl inte riktigt på in på i detalj, och även om jag hade velat det hade jag inte kunnat eftersom jag inte har någon som helst aning egentligen. Jag har aldrig haft så mycket hemlängtan som jag har nu. Jag som annars brukar vara glad och positiv har hittat en smärtgräns jag inte kan hantera, vilket gör mig ovanligt nedstämd. Den fysiska smärtan börjar bli fruktansvärt jobbigt psykiskt också. Jag börjar ta ut smärt-ilska på de jag bor med och dom måste göra allt åt mig som att hämta mat och hjälpa till med alla möjliga saker. Jag hatar det, skäms och det skrämmer mig. Men jag är evigt tacksam över att bo med just de människorna jag bor med. Mer förstående och hjälpsamma människor finns inte ♥. Jag har legat i sängen från kl. ~18-6 på morgonen varje dag i veckan och de två senaste dagarna har jag legat i sängen hela dagen. Kroppen gör så ont av sängarna haha. Mycket klagomål på en och samma gång nu känner jag.. men jag behövde få ut det någonstans.
Jag hade åkt hem redan igår om det inte vore för någon satans utbildning nästa onsdag som är jätteobligatorisk. Fan. Vi har bara självstudier nästa vecka så det blir väl att ligga här i sängen i en vecka till om det inte sker något mirakel som gör mig bra helt plötsligt. Huvva. Nu ska jag försöka tänka på annat. Det kommer bli bra. :)
Annars då, till något lite mer positivt. Jag och några fler i min pluton samt andra härifrån blev uttagna att få springa Tough Viking i Göteborg den 25e april. Så vi åker ner med jobbet och tävlar tillsammans. Dags att börja kötta på ordentligt nu när jag kommer på benen igen. Så himla roligt det kommer bli!
#1 - - Anonym:

Jag vet att det är lätt för mig att säga det som själv inte upplever din smärta men, du vet, du kommer vara så mycket starkare efter detta... Och hur du tar dig igenom en tuff period bygger dig för framtiden. Kämpa på, tiger!

Svar: Ja det kommer kännas ruggigt bra när allt är över. Ska nog ta mig igenom detta också :). Tack snälla du!
Ida Lindström

#2 - - My Rutdal:

krya på dig! Massa kärlek från din norrländska vän <3<3<3

Svar:
Ida Lindström