Toughest! (bilder och jämförelse med Tough Viking.)

Så kan jag checka av Toughest i Umeå på listan också. Herregud så många hinder det var. Under Tough Viking i Göteborg var det ca 23(?) hinder och under Toughest var det tydligen 52?!? (de ökade från förra året.)

Kan inte riktigt svara på vilket lopp som var jobbigast. Tough Viking bjöd på väldigt mycket uppförsbackar som gav mig mjölksyran från helvetet och gjorde att loppet kändes längre än 8km. Däremot så är ju 10 000volt hindret en jävligt speciell grej att uppleva haha. Toughest hade inte alls många uppförsbackar men betydligt mycket mer hinder, vilket var jobbigt för kroppen men gjorde att 8km kändes kortare eftersom att det var något nytt hinder iprincip hela tiden. Jag tror jag tycker Toughest var snäppet roligare faktiskt, just pga alla hinder. Det var mycket vatten, jäääävligt mycket lera, du skulle hoppa mellan väggar, klättra över väggar, krypa under nät, svinga dig i en lian hööögt över vattnet, köra en massa armgång, dra dig fram i lera och kötta uppför rampen, bl.a. En jävligt rolig mix helt enkelt.

Jag sprang med Niklas (en kollega i Skövde) som tog nattåget så han var där lördagmorgon, sprang Toughest med mig och sedan tog nattåget hem igen samma kväll. SÅ JÄKLA ROLIGT! sånt gillar jag. Väldigt roligt att få springa med någon så tack för en väldigt rolig dag!!
 
 

Black Hawk, kompanifest och...ANTAGEN!

Ojoj vart ska jag börja..börjar med dagens roliga händelse. Efter lunchen skulle alla i klassen (ASF) samlas utomhus med hörselkåpor. Där möttes vi av en Black Hawk. Vi fick lite info om den och sedan tränade vi gruppvis på att bära bår in i helikoptern och ut igen. Därefter fick vi göra samma sak igen fast på riktigt och sedan åka iväg en sväng. SÅ HIMLA ROLIGT! alla var helt överlyckliga och adrenalinfyllda efteråt. Så himla rolig jobbdag! tack för att vi fick testa detta:)


Igår var det trevligheter för hela kompaniet. Det var kompanimiddag/fest och det var så himla trevligt och maten var 5/5 stjärnor. Det var egentligen sista kvällen med alla..eller sista veckan med alla. Förutom vår stora utgång som väntar oss i helgen. Herregud så tråkigt det blir när första och andra pluton lämnar oss i tredje. Vi stannar 3 veckor extra pga praktik. Fy så tugnt det kommer bli att säga hejdå. Tack iallafall för en väldigt rolig kväll!


SEN DÅ, AAHH! jag fattar verkligen ingenting. Jag har följt den här utbildningen väldigt duktigt i några år nu och har alltid tyckt att den verkar helt underbar. Jag har väl alltid haft något intresse för friluftsliv, äventyr och allt som hör till, men det intresset har ökat något så sinnessjukt de sista året så nu bestämde jag mig för att söka. OCH JAG KOM IN! Kraven var rätt höga. Det skulle skickas in intyg att man t.ex. klarar minst 8.0 i beeptest och du skullee ha viss erfarenhet i bagaget. Jag var egentligen inte behörig att söka så jag skickade in en väldarns massa intyg (ex. dykcert, jaktlicens,topprepsklättning osv) och fick söka på reell kompetens. Det var några hundra som hade sökt, sedan var det bara 33st kvar efter att några hade blivit "bortvalda". Vi 33 skulle skicka in ett personligt brev där vi skulle skriva varför just vi skulle få gå utbildningen osvosv, varav 16 av de människorna fick en utbildningsplats. WOOHO! så roligt detta ska bli, känns så himla rätt och så himla JAG på alla sätt. Flyttar till sköna Dalarna i Augusti då!♥