Black Hawk, kompanifest och...ANTAGEN!

Ojoj vart ska jag börja..börjar med dagens roliga händelse. Efter lunchen skulle alla i klassen (ASF) samlas utomhus med hörselkåpor. Där möttes vi av en Black Hawk. Vi fick lite info om den och sedan tränade vi gruppvis på att bära bår in i helikoptern och ut igen. Därefter fick vi göra samma sak igen fast på riktigt och sedan åka iväg en sväng. SÅ HIMLA ROLIGT! alla var helt överlyckliga och adrenalinfyllda efteråt. Så himla rolig jobbdag! tack för att vi fick testa detta:)


Igår var det trevligheter för hela kompaniet. Det var kompanimiddag/fest och det var så himla trevligt och maten var 5/5 stjärnor. Det var egentligen sista kvällen med alla..eller sista veckan med alla. Förutom vår stora utgång som väntar oss i helgen. Herregud så tråkigt det blir när första och andra pluton lämnar oss i tredje. Vi stannar 3 veckor extra pga praktik. Fy så tugnt det kommer bli att säga hejdå. Tack iallafall för en väldigt rolig kväll!


SEN DÅ, AAHH! jag fattar verkligen ingenting. Jag har följt den här utbildningen väldigt duktigt i några år nu och har alltid tyckt att den verkar helt underbar. Jag har väl alltid haft något intresse för friluftsliv, äventyr och allt som hör till, men det intresset har ökat något så sinnessjukt de sista året så nu bestämde jag mig för att söka. OCH JAG KOM IN! Kraven var rätt höga. Det skulle skickas in intyg att man t.ex. klarar minst 8.0 i beeptest och du skullee ha viss erfarenhet i bagaget. Jag var egentligen inte behörig att söka så jag skickade in en väldarns massa intyg (ex. dykcert, jaktlicens,topprepsklättning osv) och fick söka på reell kompetens. Det var några hundra som hade sökt, sedan var det bara 33st kvar efter att några hade blivit "bortvalda". Vi 33 skulle skicka in ett personligt brev där vi skulle skriva varför just vi skulle få gå utbildningen osvosv, varav 16 av de människorna fick en utbildningsplats. WOOHO! så roligt detta ska bli, känns så himla rätt och så himla JAG på alla sätt. Flyttar till sköna Dalarna i Augusti då!♥