Toughest! (bilder och jämförelse med Tough Viking.)

Så kan jag checka av Toughest i Umeå på listan också. Herregud så många hinder det var. Under Tough Viking i Göteborg var det ca 23(?) hinder och under Toughest var det tydligen 52?!? (de ökade från förra året.)

Kan inte riktigt svara på vilket lopp som var jobbigast. Tough Viking bjöd på väldigt mycket uppförsbackar som gav mig mjölksyran från helvetet och gjorde att loppet kändes längre än 8km. Däremot så är ju 10 000volt hindret en jävligt speciell grej att uppleva haha. Toughest hade inte alls många uppförsbackar men betydligt mycket mer hinder, vilket var jobbigt för kroppen men gjorde att 8km kändes kortare eftersom att det var något nytt hinder iprincip hela tiden. Jag tror jag tycker Toughest var snäppet roligare faktiskt, just pga alla hinder. Det var mycket vatten, jäääävligt mycket lera, du skulle hoppa mellan väggar, klättra över väggar, krypa under nät, svinga dig i en lian hööögt över vattnet, köra en massa armgång, dra dig fram i lera och kötta uppför rampen, bl.a. En jävligt rolig mix helt enkelt.

Jag sprang med Niklas (en kollega i Skövde) som tog nattåget så han var där lördagmorgon, sprang Toughest med mig och sedan tog nattåget hem igen samma kväll. SÅ JÄKLA ROLIGT! sånt gillar jag. Väldigt roligt att få springa med någon så tack för en väldigt rolig dag!!
 
 
#1 - - Joakim:

Hejsan!
Jocke heter jag och jobbar som affiliate manager här på budofitness.se.

Orsaken till att jag skriver till dig är för att vi letar efter nya samarbetspartners. Jag har precis kollat in din blogg, och jag gillar den!


Svara gärna om du är intresserad så kan jag informera dig vidare. Du kan även läsa lite mer här: http://budofitness.se/affiliate


Ha en fin dag!

Med vänlig hälsning
Jocke