Höstglöd och återhämtning i norrland

Höstglöd är slut för denna gång och kan endast beskrivas som SUCCÉ! Det blev många fina turer och ännu fler nöjda gäster. Vilket jäkla bra jobb vi gjort hela klassen. Tacksam över att vara en del av YH-fjäll 15/16.

Nu har jag haft två vilodagar för både kropp och knopp vilket var väldigt välbehövligt. Imorgon blir det skolan någon timma för ett prov i ledarskap och därefter tar jag faktiskt flyget hem till kära norr. Pratade med mamma i 1h igår och insåg hur mycket jag skulle behöva åka hem. Får aldrig 100% återhämtning här nere. Hade egentligen tänkt vänta med hemresa till v.44 då vi har självstudievecka, men en extra resa har aldrig skadat. Ska bli så skönt att komma hem en stund.

Gruppbild från Grövelsjön med våra fina jackor från Bergans.
(+ fina Sara saknas på bilden.)
Ny hemsida är fortfarande på gång. Ursäkta att jag drar ut så mycket på tiden! mycket småfix. /perfektionisten

Planering och Höstglöd


Nästa helg är det dags för HÖSTGLÖD där vår klass kommer jobba som guider hela helgen. Klicka på bilden för mer info och schema över helgen. Låt er inspireras och kom dit och häng med oss!

Just nu är det mycket planering som ska göras och jag lär mig så mycket för varje dag. Jag är, tillsammans med Linnea Projektledare för Höstglöd och det är en superkul uppgift att få ihop allting som ska göras. Det är svårt men extremt lärorikt. Imorgon blir det en tur upp till Grövelsjön med ett gäng från klassen för att göra klart det mesta inför nästa vecka. Vi åker upp hela klassen på Måndag och då väntar det en massa roliga saker.
På Tisdag nästa vecka står det "Adrenalindagen" på schemat och idag fick vi äntligen veta vad vi ska göra. Jag är så taggad så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen haha, berättar mer sen!

Utrustade och klara inför adrenalin!

(Bloggen är fortfarande inte klar. Kommer jobba mer med den då jag har mer tid, ganska mycket atm.)
 
 

Förändring

Hej! Nu var det ett tag sedan jag skrev och det jag tänkte skriva nu var att bloggen kommer att se rätt konstig ut ett tag framöver pga en hel del ändringar som ska göras. Blir nog inte så mycket skrivande tills det är klart, beroende på hur lång tid allting tar. Så ni vet! hugs♥